Google Page Rank přepočet je tu!

google.pngJe toho plný webtrh! Google začal přepočet! Všmli jste si? Já jsem si teda ničeho nevšiml. Asi je to tím, že většina webů, které sleduju už díky různým penalizací všechen Google Page Rank ztatila. Těch pár kousků co mám na backlinks a vydělávají nějaký ten dolar na renew si otestuju přímo u nich.

Takže otestujte svůj google page rank. Za každý web kde rank povyskočil si dejte panáka na oslavu a za každý kde spadnul si dejte jeden panák na zažehnání trpké chuti. Dříve jsem strávil i několik hodin sledováním, kde se co pohnulo a procházením struktury stránek webů, po každém přepočtu. Dneska jsem se na to nějak vykašlal. Peníze z DirectoGlobal stále proudí i přesto, že nemohu žádný GPR nabídnout, průměrné kliky z adsense jsou na ročním maximu a každá měsíc roste návštěvnost. Takže by jsem měl být vlastně rád, ale stejně mám takový nepříjemný pocit. Nic na tom, že se mi podařilo udržet alexa rank po prázdninách pod 200K a zajistit si tak 778. příčku v ČR a 1455. v SR. Prostě stejně to člověka mrzí že má GPR 0.

Když to s google nešlo po dobrém rozhodl jsem se, že místo budování GPR si naprogramuju robota na kradení Google Page Rank! Takže kdo má málo GPR tak si může také nějaký nechat nakrást:

http://cybersquatting.cz/gpr_zlodej/index.php


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

16 Replies to “Google Page Rank přepočet je tu!”

  1. Bojím sa aby si namiesto oslavy zmeny PR nemusel sedieť pri ICQ a vysvetlovať užívateľom z IQ> ako bol myslený ten robot :D

  2. tak někde GPR stoupnul, někde klesnul, ale na jednom novém webu pro zákazníka vzrostl z 0 na 3. Nechal jsem ho registrovat do katalogů a registrátor ho omylem zaregistroval do 250 katalogů a tady je výsledek. :)

  3. hmm, na všech doménách mám directo, na některých i backlinks, a všude ranky jen rostli :/

  4. tak kdybych pil podle tebe tak mám asi tak 30 pajďuláků jen za přírůstek + asi 60 za úbytek

    Celkem mě teda čeká okolo 100 “malých kamarádů” dneska už je pozdě se s někým domluvit a vyrazit tak ale zítra už se chystám aspoň na část :D

  5. Přesně tak, spíše úbytek. Hlavně u stránky, kde mě to celkem překvapilo :) No nic, tak zkusíme něco do příštího přepočtu a uvidímě..

  6. Whispere: tuhle chybu udělal pouze jednou z 10ti případů, nemyslím, že by se mu to stalo znovu :)

  7. Google se teď nějak upnul na americké svátky. Pokud se nepletu, tak poslední přepočet byl 4. 7., teď se trefili na halloween :D

  8. u mě to leze všechno nahoru :) před časem jsem dostal za backlinks víceméně všude nulu, zapracoval na tom trochu a výsledek se dostavil :)

  9. Tak u mě všechny weby dopadly docela špatně. Co nadělám…

    Rypi: Nebyl jsem to já? :D

  10. Upřímně řečeno je lepší honit ženský než pagerank :). Je to k ničemu a nemá žádnou vypovídací hodnotu. Ale to je jenom můj skromný názor.

Comments are closed.