Profesionální nástroj pro MFA developery

matrixface.jpgZákladem v MFA bizu je mít přehled. Sledovat trendy. Jakmile se objeví nějaká novinka na trhu nebo nová dotace státu, musíte už mít připravenou sadu MFA a okupovat přední příčky seznamu. Takhle jednoduše by se dalo shrnout jak začít s MFA.

V reálu je to trochu složitější. Nové produkty už mají silnou marketingovou podporu i na internetu, vládní dotace se neschvalují každý měsíc. Musíte proto umět hledat. MFA developer podobně jako domainer musí umět procházet seznamy a hledat v nich malá zrnka písku z kterých posléze postaví hrad. Není to jednoduché a pro mnoho lidí to ani zábava (já stále tvrdím, že dělání MFA nebo minisites musí hlavně bavit).

V dřívějších dobách jsem prodával seznamy nejhledanějších slov na seznamu. Šli pěkně na dračku i když nebyly zrovna nejlevnější. Celkem jsem vypustil tušim 3 verze s odstupem několika měsíců. Pak jsem se zavázal, že budu za paušál dodávat jen jednomu člověku, proto ani už další nevydávám. Nejsem ale sám, kdo dokáže naprogramovat robota na hromadění dat.

Včera mě oslovil uživatel elixido z webtrhu, jestli by si na mém blogu nemohl pronajmout na delší dobu reklamní plochu. Ovšem to co nabízí mě velice zaujalo. Jedná se o aplikaci, která dokáže nejen najít ke slovům hledanost, ale z google adwords vytáhne doporučenou cenu za klik. Co se mi opravdu líbí, je že zadáte stránku konkurence a zjistíte si které slova tam vydělávají nejvíce. Kompletní popis najdete přímo na stránkách tvůrce, včetně video ukázky, kde uvidíte v čem je opravdová síla tohoto produktu.

Mimochodem elixido tady nemá reklamu jen tak zdarma. Vyjednal jsem pro vás discount :). Pokud zadáte při objednávce do políčka pro slevový kód SPONZOR404M tak budete mít celý skript o 100Kč levnější.

Přímo autora se můžete na detaily ptát na webtrhu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Profesionální nástroj pro MFA developery”

  1. McQuack: no plánuju cucat data z Webtrhu a vrátit zase prodané domény na webtrhu, ale pořád řeším něco jiného. Je fakt, že se mi to tu odklání od domén pořád trochu jinam. Na českém trhu se toho veřejně zas tak moc neděje a na zahraničním to není zrovna moc zábava (články nikdo nečte). Největší čtivost mají prostě články o MFA :D

  2. Nechci brblat ale ten sw byl pred tydnem jeste za 390,- .
    Ale jinak ok.. kupon mozna pouziju ;)

  3. Nikdy se to neprodavalo za 390 Kc. Cena je od zacatku prodeje stejna.

    Za 390 jsem taky jeden script prodaval, ale to bylo neco uplne jineho.

  4. Minulou stredu jsem poslal platbu a dodnes marne cekam na odpoved v podobe poslani skriptu. Myslim, ze elixido neni prilis duverny partner. Na moje e-maily nereaguje.

  5. Na vse jsem odpovedel dnes rano. Od soboty jsem mel jinou praci a na netu jsem byl jen par minut denne. ted uz jsem zase online 25 hodin denne a dalsi volno planuju az na prosinec :)

  6. Ahoj,
    ozvi se mi taky prosím tě, psal jsem ti na mail i na ICQ, je to již 2-3 týdny co jsem od tebe koupil jeden skript, slíbil jsi technickou podporu, ale na otázky, které jsem zaslal druhý den po obdržení skriptu se mi dosud nedostala odpověď, nevím co si mám o takovémto jednání myslet.

    Comfy

Comments are closed.