wp.me nový zkracovač pro wordpress.com

dot_me.gifDomény Černé hory opět získají na popularitě. Všechny články z blogů na wordpress.com můžou odteď využívat URL zkracovač přes doménu wp.me. Funguje podobně jako v zahraničí velice oblívená služba tinyurl.com. Kompletní seznam výhod si můžete přečíst na http://wp.me/sf2B5-shorten.

Co je ale důležitější pro domainery a developery, že se .me domény dostanou více do povědomí. V tomto případě navíc ve velice kvalitním slova smyslu, protože linky jsou kontrolované na SPAM. Pokud by si doména vybudovala pověst kvalitního obsahu mohla by v budoucnu být to co se nepodařilo .name. Tedy doména jako vizitka, či blog. Ostatně tak jí prezentuje i GoDaddy.com.

Mimochodem v blízké době doména projde těžkou zkouškou, protože expirují ty co se registrovali po první vlně (ta byla na 2 roky, druhá vlna jen na rok). Tušim že někdy 9 – 10tý měsíc mi začne chodit upozornění na pár kousků, které jsem si dodatečně registroval. Uvidíme jestli godaddy přijde s nějaký slevovým kódem na renew. Ideální by bylo něco kolem 10 USD. Co se týká mě osobně tak domény určitě prodloužím, ale obsah jsem za poslední rok na žádné .me doméně nevytvořil, ačkoliv mám poměrně hezké kousky (dovolena.me, zajezdy.me). Beru to spíše jako investici do budoucna. No ještě uvidíme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “wp.me nový zkracovač pro wordpress.com”

  1. .me jsou umělá bublina, těm nic takového nepomůže. Časem skončí v trvalé “akci” na ceně za první rok kolem 4 USD. Možná níž. A až bude Godaddy hledat náhradu za levné .info, budou první na řadě.”Lepší kusy” jsou rozprodány tedď půjde o to dostat z toho co nejvíc, už teď šla cena dolů.

  2. .me nedavam tez zadnou sanci. Probehne jednou za cas prodej nejake za par tisic $ tot vse.

  3. Imho, jeden projekt .me doménám príliš nepomôže. Kde nie je kupcu, nie je predajcu. Skôr je to tá prvá lastovička, ktorá leto nerobí.

    Na skracovanie používam cut.sk (skrytá reklama).

  4. ceske slova s koncovkou .me nebudou mít nikdy nějakou slušnou hodnotu, pustil bych je

Comments are closed.