Nový wow projekt před spuštěním

Tak díky Whiterovi z webtrhu (doména) a Mr. Frenzimu (tip na design) mám v podstatě vše připravené k spuštění. U designu je sice jasné, že se jedná o fan šablonu a ne adsense ready made. Osobně mám s ready made šablonami lepší zkušenosti než s klasickými. Například cn130.com měl v porovnání s 404m.com obecně lepší CR 0,75% vs 0,59% v době kdy jsem na obou testoval adsense nad a pod příspěvkem. Teď je na cn130.com k zakoupení reklama přes adwebio.com. Navíc se do ready made šablon lépe vkládá reklama. Většinou jsou na to zvláštní soubory, kde si můžete pohrát i přímo s PHP, takže není problém měnit design reklam, nebo na základě původu návštěvníka nasadit i něco jiného.

Ale zpět k projektu. Základ mám hotový a teď jen vydat pisálkům povel k psaní. Chci to vést spíše jako osobní deníky hráčů wow, než čistě portál o samotné hře. Trochu bulvárnějšího přístupu by česko/slovenské wow scéně rozhodně prospělo. Serióznější portály se tomuto snaží výhybat, což chápu a je to tak správně. Teď bude záležet na pisálcích jak moc si budou chtít na článcích honit ego. S trochou virál marketingu by neměl být problém dostat tento bulvární wow multiblog do povědomí komunity. Průběžně budu informovat jak se to vyvíjí.

Btw: stále hledám další pisálky. Podmínkou je namakaná postava na ofiku, kterou se můžete pořádně pochlubit. Finanční odměna za psaní článků je samozřejmostí ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Nový wow projekt před spuštěním”

  1. Ahoj :-)
    asi máme společné záměry, ale já se rozhodl ne pro WoW, to je už pro mě pasé, ale pro Diablo 3.

    Nový web jsem právě dnes spustil:

    http://www.diablo-3.cz

    Uvidím, jestli ta pomlčka bude na škodu, ale ta doména mi přišla na to vhodná…

    K.

  2. Osobne som nikdy nemal pochopenie pre tieto hry, moj spolubývajucí to dokazal hrať celý den, behať si tam a tešiť sa z nových hračiek čo získáva :)
    Našťastie je to už rok čo som vymenil moju hru trackmania nations za domeny a zarábanie na nete :)
    GL nech sa ti darí s projektom a doména poslúži dobre, na parkingu aj tak wowmaniaci moc na reklamy neklikajú :)

  3. Nezačínáš s tím webem náhodou o pár let později? Webíků o WoW už jsou desetitisíce.

  4. Nejen o par let pozdeji nez si mel, ale zacinas s tim v dobe kdy WoW zacina byt postupne valcovano jinymi hrami… Nehlede na presycenost internetu timto tematem :) jsem zvedavy co z toho vytahnes

  5. To je dobře, že děláš pěkný WOW projekt. Na Adwebio jsme konečně vyřešili problém s rychlostí načítání stránek, takže se těším, až ten projekt brzy uvidím v nabíce.

  6. Hraju WoW už 5 let :-)
    A mám namakanou postavu na ofiku, ale nevím vůbec o čem bych měl psát xD

Comments are closed.