Antiblogísky budou mít svou doménu

Tak dneska procházím novinky v doménách a nic zajímavého nemůžu najít. Okurková sezóna se nevyhnula ani domainingu. Zkouším procházet i diskuzní fóra a namepros najdu celkem zajímavou novinku. Organizace doGay.com hodlá zabojovat o novou TLD .gay. Oficiální žádost by měla být podána v roce 2010.

Řekl by jsem že o tuto tld bude asi slušná bitka na poli eWars, kterou už teď hodluje mladá generace se svími antiblogísky. Upřimně řečeno tak mezi nejdražší domény budou určitě domain hacky. Například *.is.gay, *.best.gay, *.for.gay atd.

Více slušné i neslušné diskuze najdete na namepros.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Antiblogísky budou mít svou doménu”

  1. Ahoj,
    je mi celkem jasny, ze komentar podobny tomu predchazejicimu budes moderovat, ale zes ani nezareagoval.
    Tak reaguji ja, znova. Prosim, pokud si nejsi jisty, koukni se do slovniku, nebo pouzivej slovnikove opravy podtrhavanim.
    I v tomto prispevku mas slovo/a, ktera nepatri do slovniku.
    Jak vidis, ctu te dal a dal nachazim chyby a dal te na ne upozornuji.
    Uz teda snad chapes, ze mi jde o kvalitu tveho blogu, ze nejsem zadnej prudic, ale tvuj navstevnik…

  2. Seby: ke každému postu mám 5 – 7 narážek na pravopis. Jsem rád že se snažíš můj blog držet na úrovní víc než já sám (uznávám že už to čte dost lidí a nějaká korektura by se už hodila), ale občas prostě místo pročítání postů automaticky mažu všechno kde je narážka na pravopis. Někteří se naučili k tomu vždy přidávat ještě navíc důležité poznámky k článku, protože jestli si něco nedovolím tak je to úprava něčího názoru (odmazání kusu příspěvku). V každém případě díky za tvou přízeň. U větších článků si zkusím dát větší pozor. Tyto minizprávičky většinou po sobě ani nečtu.

Comments are closed.