Nevýhoda mít hosting v americe

godaddy.jpgDneska koukám na 404m.com, že zase po dlouhé době něco napíšu a dostanu se během tohoto týdne opět na průměr 30postů měsíc a stránka nenalezena. Si říkám, jestli mají u godaddyho zase nějaký výpadek. V klidu vyčkám pár minut až to nahodí, ale oni to nenahodí. Tak napíšu na online podporu, že jim to jaksi nejede. Pár minut mi to vrtá hlavou a zkusím se kouknout přes proxy a vypadá to že to jede. Nahodím jeden skriptík, který má původně jen naklikávat hlasy v anketách a zjištuju kde všude je chyba. Mezitím hodím post na webtrh jeslti někdo nemá nějakou hot news, protože se množí zprávy o nefungování z určitých regionů. Skript mi pak vyhodí celkem podivné výsledky, kdy hosting je prostě nedostupný z některých lokalit převážně evropy, dokonce i některé proxy v anglii. Odpověď z technické podpory stále nikde. Mezitím přemýšlím jestli by se mi už nevyplatilo místo těch několika hostingů, které mám všude možně si pořídit jeden virtuální servr nebo něco podobného na čem by jsem mohl všechny projekty mít a hlavně někde v ČR. Přeci jen o vytváření projektů v angličtině jsem už nějak vzdal a dělám vše jen pro ČR/SR. Bouhžel, ale vždy naletím na nějaké supervýhodné akce, takže než vyplácám ten rok u godaddyho a rok a půl na hostmonsteru tak to potrvá. Ale nekupte to když můžete mít neomezené hostingy do 4 USD/měsíc.

EDIT: tak přišla odpověď

Dear Ivan Sarkozi,

Thank you for contacting Online Support. I have tested your domain in both Internet Explorer and Firefox and your site was able to resolve without issue. Currently, we are experiencing a known issue with European customers not able to access their hosted sites, along with other hosting errors. Our developers have been made aware of the issue and are working on a resolution. Unfortunately, we do not have an ETA for when this issue will be resolved. If you continue to experience this issue after about 48 hours, please reply to this email so that we can provide an updated status on these errors. We sincerely apologize for any inconvenience and appreciate your patience and understanding in this matter.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Nevýhoda mít hosting v americe”

  1. Ono mít všechny weby na jednom místě má své
    výhody i nevýhody.. třeba až ten tvůj server z nějakého důvodu nepojede, tak ti nepojede nic. Pořád to má ale těch pozitiv IMHO víc.

  2. Levny hosting v USA a kvalitni hosting v USA jsou dve ruzne veci…

Comments are closed.