Jak jsou na tom NNNN.info?

dot_infoTak jsem právě dokončil testování volných NNNN.info domén. Celkem je volných v současné době 2257 z 10000 možných. Takže krize asi zaúřadovala. Nic na tom nemění ani fakt nové hromadné slevy na .info doménu u godaddy.com. Pokud si naráz koupíte alespoň 6 .info domén vyjde vás jedna na 0,79 USD první rok. Tak tomu už říkám síla. To je cca 15Kč/kus bez poplatků. V každém případě prasknutí NNNN.info bubliny dalo za pravdu odpůrcům .info domén, že si jí lidi kupují jen na jeden rok a kvůli ceně a posílilo postavení investičních domén z The Big Three (.com, .net, .org).

Pokud si chcete prohlédnou které .info domény jsou aktuálně volné tak jsem seznam nahrál zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Jak jsou na tom NNNN.info?”

  1. Tady vubec nejde o .info domeny, ale o nesmysly typu LLLL.com, LLLLL.com, LLLL.net a podobne. NNNN.info je jenom jedna z nich.

  2. Akože neviem kto by hodil nieaky vacsi projekt na info dómenu bola len otázka času kedy sa to spustí. Odhadujem ze nesmysli typu ax14 (LLNN) info sa zachvilu tiez uvolnia nemáte niakú štatistiku najdrahsich predaných info dómen?

  3. Co třeba austria.info, nebo spain.info? Na projekty v některých oblastech je info výborná. Tady je to spíš jak píše identita.

  4. Rovnako čiastočný súhlas s Identitom. Aj na na prvý pohľad bezcennej doméne však môže vzniknúť uznávaný projekt so silným čitateľským zázemím – viď 404m.com alebo cn130.com

  5. Martin: Tak to těžko, protože všichni lezou na .cz. A ta je zaparkovaná. To zas ministerstvo něco podělalo, nechat si vyfouknout .cz. Teď ten průšvih spravujou doménou mojedatovaschranka.cz

Comments are closed.