Chtělo by to brokera

euro.jpgPoslední měsíc nějak nestíhám a tak se mi nedaří ani prodávat těch pár domén za měsíc jako doposud. Je pravda, že toho už zas tak moc nekupuju jako předtím. Snažím se soustřeďovat jen na kvalitnější kousky a to se zas tak často nestává, aby se něco hezčího uvolnilo. Navíc prodejní ceny už mi moc za to ani nestojí se nějak extra namáhat. Existují daleko jednodušší a lehčí způsoby jak vydělat peníze.

Upřimně teď by se hodil nějaký broker, který by se kouknul na domény co mám na prodej a zkusil je prodat. Klidně by jsem mu nechal třeba 20%, hlavně když se postará o všechno. Mě by stačilo jen dostat peníze a vědět kam mám doménu převést. Jestli by doménu prodával před webth, přímo klientům nebo třeba zkusil aukro by bylo jen na něm. Mohla by to být celkem dobrá živnost pro lidi, kteří nemají peníze na investování do kvalitnějších kousků, ale mají čas a chuť je prodávat.

Nevím jestli by se něco takového u nás dalo provozovat, ale určitě by jsem to vyzkoušel.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Chtělo by to brokera”

  1. Domény co mám na prodej…

    Pokud mas seznam, tak mi jej prosim posli na email. Brokera ti sice delat nebudu, ale rad prikoupim dalsi kousky do portfolia.

  2. Také kdyžtak pošli seznam.

    Jinak by to skoro mohla být základní myšlenka na business plán… Když už jsou běžně brokeři na nákup a prodej “běžnějších” komodit (zlato, ropa, zemědělské komodity), tak proč by někdo nemohl spravovat portfolia domén.

Comments are closed.