Webtrh upgrade 2.0 – instalace není nutná!

auction.gifMí pravidelní návštěvníci jsi jistě všimli menší změny na designu. V právém rohu jste jistě postřehli aukce z webtrhu. Retal (správce webtrhu) totiž neusnul na vavřínech. Ačkoliv je webtrh.cz největším a nejkvalitnějším fórem svého druhu v ČR/SR, připravuje stále další a další novinky. Kromě interaktivního okénka aukcí (půjde úžasně přizpůsobit na cokoliv), které si v budoucnu budete moct nasadit na své stránky, se chystají i další novinky, které ale nemůžu zde zmínit (Retal má rád překvapení).

Stále je zde, ale spousta možností jak můžete využít současné featury webtrhu. Dám sem pár nápadů, které mouhou proslavit nejen vaši osobu, ale i stránky.

Social Groups

Spousta lidí už je využívá. Prohlédnout si je můžete zde. Uvažovali jste někdy, proč na webtrhu není nějaké uzavřenější forum, kde by se lidi mohli podělit o know how a nemuseli se bát, že jim to někdo skopíruje? No aby jsem pravdu řekl, tak takové minifórka už existují a jsou právě v těchto sociálních skupinách.

Tyto diskuze ale můžete použít i v rámci vytváření nějakého projektu. Nemusíte rozesílat úkoly všem zainteresovaným. Stačí si založit skupinu, vzít všechny lidi, kteří na projektu pracují a místo složité komunikace přes emaily nebo ICQ to pořešit zde. Všechny informace budete mít pohromadě a každý se k tomu bude moct vyjádřit.

Potřebujete rychle najít odborníka na WP, Drupal nebo správce PPC? Můžete je najít právě zde.

Pictures & Albums

Určitě si řeknete že takových je všude hodně. Ale možnost udělat si galerii na webtrhu má několik výhod. Napadlo vás například si sem dát své reference? Když někomu radíte v diskuzi a ta rada opravdu stojí za to, lidé se začnou ptát kdo že to vlastně jste? Navštíví váš profil a web v podpisu. Ale co to ještě vylepšit. Dát si ke svému profilu i album se svou prací. Vím, že na webtrhu je to samí designer a webdeveloper, který musí odhánět nové klienty šestihlavňovým rotačním kulometem, ale reference jsou reference ;)

Je libo typo nástroj?

Že váš “kámoš” má super doménu a velkou návštěvnost. Možná by dobrá typo doména mohla přijít vhod na parking, jenomže kde narychlo nějaký typo generátor najít? No přece na webtrhu.

PPC keyword kombinátor

Přiznám se, že tuto feature jsem moc netestoval. Ale někomu by se možná (spíše určitě) hodit mohl. Takže k odzkoušení zde.

Nástroje jako síla stránek nebo pravý GPR asi nemusím zmiňovat. Vím že je denně používá hodně lidí.

Takže už jsem sice pár nápadů jak si zvednout své renomé zmínil, ale přidám jich ještě pár…

  • Udělejte pomocí pictures & albums step by step manuál k nějakému problému, co se řeší na webtrhu. V diskuzi pak na něj odkažte. Webtrh má neskutečné seo. Jak diskuzi tak manuál uvidí velké množství lidí. Google trvá zaindexovat nový příspěvek na webtrhu maximálně 15 miut. Můžete tak řešit i aktuální problémy a buď přes svůj podpis, anebo reklamy na konci step by step manuálu (tento step by step manuál pro vás připravil … a odkaz) získat další návštěvníky.
  • Chybí vám staré aukce z webtrhu? Udělejte si své vlastní a soukromé v Social Groups. Co děláte ve své skupině je jen na vás. Můžete zde pořádat své vlastní aukce ve starém stylu.

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Webtrh upgrade 2.0 – instalace není nutná!”

  1. Jo, Webtrh má výborné doplňky a funkce a to je dobře. Je dobře, že to Retal jen nenainstaloval a tím skončil, ale že s tím dál pracuje.
    Jen mi stále skákají do očí ty Cunarny.cz v panelu :D

  2. Co se týká aukcí, tak ty mají vůbec daleko větší potenciál, než je teď. Například je tam tolik možností filtrování, že se stejně na standardní šířku tolik sloupečků nevejde. Např. filtrování podle zakladatele aukce mi přijde dost praktické – je k dispozici při kliknutí na “Aukce” u těch náhodně ukazovaných vpravo nahoře… viz např. http://jdem.cz/bns77

  3. Ty nove aukce jsou odporne…
    Je to jako windows vista, vydano prilis brzo s prilis velkym mnozstvim chyb. Je to nedodelane, nespolehlive, casto zcela nefunkcni demo.

    jojo, pridalo se sice “filtrovani”, ale nechapu proc to proboha nekdo povazuje za tak obrovsky zazrak. To filtrovani NENI zadny zazrak, je to par radku kodu navic ve foru a vsechny ostatni zmeny jsou smerem k horsimu.

    Ani kvuli toho na trh (domen/webu/okurek…) nechodim. Nic tam neni, jako prvni vidim mesic vkuse ty same blbosti jeste zvyraznene jako “prednostni” a dohledat nove veci, kvuli kterym jsem prisel je nemozne.

    A reakce retala na to ze lidi (nejen ja) pisou, ze se jim to NELIBI a chteli by zpet neco, co FUNGUJE jsou typu “admin-newbie” Proste “Ja jsem rek a tak to bude” at se vam to libi, nebo ne. Je to hnus, takhle utapet uspesny projekt jako je webtrh.

  4. Meill.eure, mám přesnou představu, kam se Webtrh bude vyvíjet. Poslouchám připomínky lidí co se týče detailů, ale neškrtnu celou roadmap, jen protože jeden řekne “mně se ty nové aukce nelíbí”.

    Žádná změna se nebude líbit všem. Počítám s tím.

    Adame, blahopřeju.

  5. webtrh je dobrej, podporuji.

    Ano podpisy funguji, take se casto podivam co autor prispevku vlastne dela. Co kdyby to byla zajimava inspirace.

Comments are closed.