LLL.cz what the hell?

premysleni.jpgAsi není na českém internetu domainer, který by jsi nevšiml Ahydův masivního nákupu LLL.cz domén. V posledních dnech jsem zaznamenal na webtrhu zvýšený zájem o LLL.cz domény, hlavně kvalitnější kousky. Nejedná se však jen o akce několika lidí, kteří vidí příležitost v postupně stále vyčerpávajícím se nalezišti LLL.cz. K masivnímu nákupu se odhodlala i jedna větší česká společnost, který se o domény zajímá (končí u nich velké množství čerstvě smazaných domén). Dokonce nakupuje i přímo od lidí na webtrhu. Na tom samozřejmě není nic divného. Po Ahydeho masové akci, která rozhýbala poměrně klidný český trh si chce každý přihřát polívčičku, ostatně to je také důležitá část doménového spekulantství.

Co mě ale teď zarazilo je následující aukce. Ahyde v ní prodává 10 LLL.cz domén od 1 koruny, no reserve a binem 25K. Na to že začala před chvilkou už je zde 11 příhozů a cena je na 1600Kč. Celkem by mě zajímalo co ho k aukci vedlo. Že by chtěl vyzkoušet jestli se cena kvalitnějších LLL.cz pohla? Nebo jen chce aby se o LLL.cz dál mluvilo?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

12 Replies to “LLL.cz what the hell?”

  1. Otazka nakolik tady funguje psychologicky efekt “kdyz je to od Ahydeho tak to musi byt cenne a musim to mit taky”. To ze si domaineri mezi sebou vysroubuji ceny LLL.cz na maximum a pak to nebude nikdo z koncovych uzivatelu za ty prestreleny ceny chtit je vice nez pravdepodobne ..

  2. Rozhodně má v záloze dost LLL.cz na to, aby se mu kolem nich vyplatilo udělat pěkně velkou bublinu. Teda já bych to tak nejspíš udělal.

    Nuže kdo to má spočítané… ten vydělá. Přeji mu to.

    Schodou okolností jsem asi 6 měsíců zpět docela pěknou LLL.cz ulovil, tak kdo ví, třeba ji nakonec díky Elephantu prodám za pěkné peníze. A to nebyl v žádném případě její prvotní účel.

  3. Jj presne tak souhlasim s reydenem. Bude z toho bublina podobna llll.com, ktera uz praskla.
    Jinak ja rozjel na svych moc peknych lll.cz domenach 3 projektiky: jau.cz, kil.cz a eke.cz, myslim ze k tomu se hodi, k nicemu jinemu:)

  4. myslim si ze ahyde ma proste veliky vliv na lidi, presne jak pise Reyden. Zajimalo by me za kolik by se tech 10 LLL prodalo kdyby to dal do aukce nejaky neznamy clen webtrhu.

  5. porad si myslim ze se za 500k da udelat lepsi biz. Sam jsem opravdu zvedav nezapominejte ze nas je jen 10M..

  6. Je to smee…na cesky rybnik to nema cenu…mozna se par mladych kluku od pc poblazni a koupi i ty posledni jebky, ale za rok pusti 99 % z toho oo koupil a zbytek streli frajerum co chteji udelat biz s nim…

  7. Hlavne ze psal ze tento rok pod 150k za jednu nejde :D..

  8. Půl milionu není žádná velká investice, obzvlášt ne pro něj. Celé to pokládám za dobrý nápad – i kdyby tahle spekulace nevyšla, tratí pár korun. Získat může několikrát tolik.

    No a samozřejmě že čím víc se o tom bude mluvit, tím víc na tom vydělá.

    Spíš mě ale překvapuje jiná věc – že se Ahydovi do takových spekulací chce z časového hlediska. S jeho příjmy má čas velkou cenu a nezdá se mi, že by se to z tohodle pohledu vyplatilo.

    A vůbec, já mít jeho příjmy, tak prachy neřeším a užívám života :).

  9. Koukal jsem na ty domény a pro mě nic moc. Asi jsem divnéj, ale za ty LLL domény bych neplatil víc jak litr dva.

  10. Koukám, že tu každý vidí do Ahydových financí :). Co když si ty peníze jenom třeba půjčil a nyní se ty domény snaží horko těžko prodat? Nebo co když je to nějaká důmyslná hra? Jsou to všechno spekulace. Uvidíme co Ahyde připraví a s čím přijde. Zcela určitě na tom ale neprodělá.

Comments are closed.