Domain Tasting pokus č.1 FAIL!

ups.png

Ze 4 domén, co jsem si zkusil tastnout podle nového vzorce má trafik jen 1dna. Budu si s tím muset ještě pohrát. Doména má za poslední 3 dny type in trafik 34 na namedrive s CTR 29,41%. Takže hezké. Problém je, že mi dává za klik 0,01 – 0,02 centu. Njn kvalitní asia a europe trafik. Z USA je sice 11 přístupů ale nikdo neklik. I tak pokud bude vydělávat 0,02 se náklady do roka vrátí.

Horší je to s tím zbytkem. Smazání domény už není tak jednoduché jak bývalo. Stojí to 1USD a navíc se to vždy nepovede. Dynadot musí dodržovat nové ICANN normy, takže se dá smazat jen pokud někdo registruej domény a počet smazaných je do 10%. Je tam celkem slušný waiting list. Dal jsem si smazat domény o den dříve. Zatím mi processnuli jen jednu. Pokud se povede smazat i ty 2 další, tak se mi ten jeden úspěch prodraží na 12,95USD. Což by bylo celkem super. Anglické MFA se mi dělat nechtějí. Už mi nový prográmek vyhodil 10K potenciálních domén se slušným trafikem. Přes godaddy bulk search jich prošlo cca 670. Teď se musí počkat na nějakou analýzu a podle toho si zase zatastuju.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Domain Tasting pokus č.1 FAIL!”

  1. Tak se další nepovedla. Doménu posprogram.com si musím nechat. Přemýšlím jestli udělám anglické MFA nebo to zkusím někde střelit. Být to possoftware.com tak by to prodat nebyl problém :/

  2. Prosím, aspoň ty číslovky pište správně. Jsem přemýšlel, o jakém dnu je řeč :-)

  3. s testovanim uz je vymalovano, ted uz musi clovek regisrovat na tutovku….

  4. Čoveče, českej trafik jsme ještě pořádně ani nevydolovali a ty už hokusuješ na zahraničním :-D Na jednom svém mezinárodním webu jsem si všiml, že Jihokorejskej search trafic, je málo konkurenční.

  5. JersyWoo: já to jen zkouším, chce to mít jistotu. Zadní vrátka by se hodila. Na Directoglobal jsem už 2 dny neprodal ani slot, adsense zase moc skáče.

  6. Na directu mám 70% prodáno a adsense skáče během 14 dnů i o 50%. Také koketuji s myšlenkou zmezinárodnit farmu, ale co potom s cizím trafikem? Protože Francie, Rumunsko, Rusko, Jižní Korea moc konkurenční search nemají a vidím v tom potenciál. V podstatě neznám cestu jak monetizovat zahraniční trafik. Buď adsense a TLA nebo parking. Parking je dost neefektivní, nedokáže na sebe strhnout dlouhej ocas z search. Adsense je nestabilní a nedá se dost dobře specifikovat do analytických scriptů. A TLA je tak akorát na renew. Teďka mě napadlo prozkoumat payperpost systémy, nemáš s nima zkušenosti?

  7. Zkušenosti s tím nemám. Jak dělat zahraniční minisites si moc neumím představit, protože prosadit se jen v čr je celkem dřina natož na celkém světě. Když k tomu připočítám, že texty budou muset být anglicky tak mi vychází lépe zůstat v ČR.

Comments are closed.