Directoglobal platí

dolaryPo delší době se mi podařilo nashromáždit v systému directoglobal celkem slušnou částku peněz a přemýšlel jsem co s ní. Původně jsem si chtěl nechat peníze na reklamu pro nějaké větší projekty, ale vzhledem k tomu že prakticky ze všeho sešlo a peníze se stále hromadí tak jsem se rozhodl nechat si je vyplatit. V podmínkách mají 30 dnů na výplatu, tak jsem přemýšlel do čeho budu v květnu investovat (Fakturu jsem si nechal vygenerovat 15.4). Vybral jsem metodu převod na účet. U starého directa bylo potřeba vystavit fakturu a tu odeslat emailem. Zde už to nutné není.

Vygenerovaná faktura v systému directoglobal

Peníze dorazily včera. Resp. včera je zaúčtovala banka, dorazily už dvacátého. 5 dní na proplacení je hezkých. Ještě pro pár nevěřících, kteří tvrdí že directoglobal neplatí přidám screenshot z internetového bankovnictví KB:

 

Peníze z White Castle Media s jsou peníze od Directoglobal

 

No co dodat. Directoglobal je super možnost jak si vydělat celkem hezké peníze. Nedůvěra v tuto firmu jen proto že má sídlo v USA není na místě. Už jen systém na prodej místa pro PR články a profesionální blogerství v ČR je na spadnutí ;)

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Directoglobal platí”

  1. no ved pr clanky sa daju predat vzdy. Na zapade je bezne ze maju par blogov s vyssimi rankami a poblukuju tam len pr clanky.

  2. Directo je slibný projekt, doufejme, že nedojde k nějakým penalizacím ze strany vyhledávačů. I když to celé není jen o rancích ale i tak..

  3. Viem o jednom pripravovanom zaujímavom projekte (nielen) s PR článkami :). Verím že to je cesta, ktorá sa ukáže schodnou aj u nás.

Comments are closed.