Vývoj cen LLL.gtld za poslední rok

graf.jpgKonečně se mi podařilo nalézt po delší době stránku 3characters.com, na které můžete najít vývoj cen LLL a NNN domén. Ačkoliv při určování ceny investičních domén se bere v potaz mnoho faktorů jako orientační nejnižší cena tato příručka dobře poslouží. Kromě cen se, ale dá pomocí údajů ze starších údajů vytvořit zajímavý graf vývoje ceny. Za poslední rok, si zrovna investiční domény nepolepšili.

V následující tabulce, která mi určitě rozhodí layout se můžete podívat na konkrétní měsíc a cenu:

A graficky (bez .com) zde:

Ještě přidám graficky samotnou .com:

Takže to máme grafy a je načase zkusit z nich něco dostat. Jak je vidět investiční domény zrovna neprožívají nejlepší období. Cena jde dolů. Nejméně oblíbená .biz doména si šáhla na své dno v srpnu minulého roku. Za její dno můžeme považovat 35 USD. Pokud nějaké chcete dají se koupit třeba na TDNAM.com. Chystat je z dropů, pokud to nejsou opravdu kvalitní kousky nemá cenu. Za dno .info domén jsme považoval 110USD, ale jak napovídá vývoj není o ně zájem a neprodávají se zrovna snadno (tento měsíc nové dno 100USD). I když co jsem koukal na různé odchytávací služby, tak cena za LLL.info (pokud se dropuje), velmi často přesáhne hranici 150 USD a nezáleží prakticky co je zač. Ale jak všichni víme u odchytávacích služeb se jdou všichni přetrhnout s bidy, ale pak to prodat je celkem těžké. Osobně si myslím, že LLL.org a LLL.net už s cenou moc dolů nepůjdou. Prostě se to nevyplatí prodávat a je lepší počkat. Nakonec nám tu zůstala .com doména. Časi kdy každý měsíc její cena rostla o několik set dolarů jsou už pryč. Na téma padajících cen LLL.com domén vyšlo mnoho článků. Někteří poukazují na krizi a opatrnost investovat, jiní na bublinu, kterou prý investiční domény jsou. Na obou bude něco pravdy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Vývoj cen LLL.gtld za poslední rok”

  1. pekne, teraz keby som v tom zbehli urcite by som kupil nejaku com a mozno aj net, net sa mi proste pacia. :) ale myslim ze mame este par mesiacov cas kym to stupat nebude, kazdopadne super clanok :D thumb up

  2. ,,hentú,, to je bozi slovo :) Ja na tuhle stranku po par letech uplne zapomel, dik zes ji vyhrabal a pripomel…..

Comments are closed.