Adsense for domains – parking s cejchem SEO smrti

domain parkingNení to tak dávno co jsem zde zmínil nové parkování sponzorované googlem známé pod názvem AdSense for Domains. Původně jsem zde chtěl na zkoušku zaparkovat pár domén, ale odradila mě složitost celého procesu. Navíc mám teď poměrně dobré zkušenosti s developováním minisites, takže pochybuji, že by to dokázal google parking překonat.

Vraťme se ale k tématu. Jako každý den procházím domainer fora a blogy, aby jsem hledal informace o nových trendech a čerpal know-how, kterého není nikdy dost. Na namepros.com jsem našel odkaz na článek Reveal the Adsense For Domains, Bad SEO Settings. Autor článku se zapojil do tohoto projektu a všiml si zajímavé věci. Přidání domény do programu znamená její vyškrnutí ze všech vyhledávačů. Za vše může přidání meta tagu robots s hodnotou noindex,nofollow. Pro všechny roboty to znaméná neindexujte tuto stránku. Co dokáže v praxy tento atribut si můžete zkusit například u blogu Fandora, který jej používá. Doména se tváří jako by měla ban. Neexistuje o ní žádný záznam ve vyhledávačích. Můžete mít roky historie ale prostě vše zmizne. Jste připraveni nechat si označkovat svou doménu cejchem seo smrti?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Adsense for domains – parking s cejchem SEO smrti”

  1. Koukal jsem na blog Fandora ale zadny meta tag s noindex jsem ve zdrojaku nenasel. Asi jsem spatne pochopil jak si to myslel.

Comments are closed.