Zajímavá nabídka za šílenou doménu

Tak dneska jsem dostal suprovou nabídku za moji doménu, respektive celý projekt jakseozrat.info. Celý projekt (včetně obrázků) vznikl v stavu společenské unavenosti a v podstatě je to jednoduchý kalkulátor, který počítá promile v krvi doplněný o pár vtipů.

Byl to první projekt, který mi odmítli u google adsense, protože propagoval alkohol. S čim nesouhlasím, protože všechny cesty kromě abstinence vedou k úmrtí či lepším případě na záchytku.

Ale aby jsem se držel témy. Dneska mi přišla další nabídka (na žádný jiný projekt mi jich nepřišlo tolik jako na tuhle stránku) . Většinou jsou v rozmezí 500 až 2000Kč. Tato byla na 5000Kč. Nejdřív sem googlil jestli se náhodou nechystá nějaký pořad nebo nějaká kauza, co by mohlo cenu zvětšit. Tuto nabídku jsem odmítl. K této doméně (projektu) mám tak nějak citový vztah. I když musím uznat, že 5K je opravdu hezkých.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Zajímavá nabídka za šílenou doménu”

  1. Musím se přiznat, že bych to za 5k nikdy neprodal, zdá se mi to jako příliš nízká částka.

  2. Ja bych to zase za 5k nikdy nekoupil :-)

    Domena jakseozrat.cz te bude stat 200 kc, flaska vizoura 500 Kc a splacany to musi byt rychleji nez tu flasku stihnes vypit :-)

  3. 5k bola veľmi slušná ponuka. Odhliadnuc od emócií a pocitov, existuje iný dôvod nepredaja ?

  4. Za 5k bych prodával spíš jen doménu, web už s nějakým rankem se mě zdá lepší si nechat a využít. On za ty dva roky třeba těch 5k da.

Comments are closed.