Pomalý rozjezd directoglobal

Tak mi dnes konečně dorazil email s instrukcemi k přechodu na nové directo. Upřimně čekal jsem na něj už od soboty. Na directo mám v současnosti 20 webů, takže jsem chtěl vyměnit kódy co nejdříve. Vypadá to, že to ale tak rychle nepůjde. Vše je rozdělené do etap a majitel directa nechce nic uspěchat.

A první dojmi? Hned při registraci jsem udělal chybu. Nezměnil jsem měnu na CZK a tak jsem musel kontaktovat directo podporu. Naštěstí do pár minut byla měna CZK a já se dal do přidávání těch 20 webů. Zarazilo mě poměrně rozsáhlé množství věcí co se musí vyplnit v porovnání se starým directem. Vše ale velice užitečné až na ten pseudocaptcha kód (není to obrázek proto pseudo). Ten by jsem čekal jen u registrace. No snad jsem všech 20 webů vyplnil správně, možnost editace zatím nefunguje.

A druhý dojem? Je zde spousta věcí na monitorování a pohodlný přehled webů. Pro prodej na pár stránkách možná i zbytečné, ale já to vítám. Kromě přehledných seznamů, různých statistik má (bude mít) i každý reklama detailní historii a podrobný přehled. Ještě jsem to nevyděl v akci, ale je vidět, že autoři počítali s tím, že někteří uživatelé hodlají do systému naházet velké množství stránek.

A závěř? Na ten je ještě brzo v každém případě vidím opravdu velký pokrok. Z celého projektu je cítit, že directoglobal chce naplno využít potenciál přímého prodeje reklamy a to nejen v ČR a SR.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Pomalý rozjezd directoglobal”

  1. Jj taky z toho mam dobry pocit.

    Jen jsem zvedavej, pokud se teda rozhodne orientovat i na zahranicni inzerenty, jak to cele dopadne – jestli z toho bude druhe backlinks.com

  2. “Dojmi” .) … takovych chybicek mivas ve clancich dost .)

  3. Reyden: Právě toho se bojím, kdyby zůstali jen v CZ/SK google by si pravděpodobně prodávání PR odkazů nevšiml. Takhle to bude tak na penalizace jako za používáni Backlinks, což mě osobně mrzí

  4. vypadá to skutečně dobře, přijde mi jen divné zadávat si sám průměrný počet uin – krom toho že tu hodnotu sledovalo i staré directo…

  5. Jak to bude s tim přechodem, uděláš nové kódy a zůstanou ti tam starý reklamy?

  6. deLiq: DirectoGLOBAL je především systém na prodej reklamního prostoru – textové reklamy. Tohle je naším hlavním cílem. Pokud by to velký bratr nějak začal penalizovat, tak dojde k maximálně k tomu, že se ta SEO výhoda nebude počítat, případně klesne rank, který je ale dnes již stejně k ničemu, ale web ti z vyhledávání nevypadne. Jde ale primárně o prodej reklamy a ne SEO výhody, i když zde v ČR a na Slovensku to lidé kupují hlavně kvůli ní.

  7. Michal Schuh: Cesta do záhuby je nezkusit z toho udělat velký projekt. A já pevně věřím že se mi to podaří:).

  8. helet já ti přeju moc úspěchu, protože nápad a zpracování je super, jenom se bojím, aby proti tomu google nezačal zbrojit, jakože asi začne. Ale necháme se překvalit. Jestli bude vše ok, tak se brzy dočkáme stránek MFD :).

Comments are closed.