Godaddy hosting mě nějak zlobí

godaddy.jpgPoslední dva dny se mi nějak zasekávají weby na hostingu u godaddy.com. Jsou to vždy záseky na pár minut. Je pravda, že tam mám hostováno 60 domén, ale nic extra velkého. Většina jsou MFA, která mají jen pár hitů za den. V každém případě mě to stále více nutí přemýšlet jestli si nenajítj ještě další hosting. Přeci jen by to chtělo přilít při šlechtění ranků nových webů i nějakou novou IP a DNS. Původně jsem chtěl zkusit Dreamhost a sehnal si díky lidem z webtrhu pěknou slevu. Bohužel mi refundovali platbu.

Tak sem jim zkusil napsat:

Hello,

I got email that google refund my payment and my account is dissabled. My credit card is ok. What’s happened?

Přišla mi strohá odpověď:

You will need to find hosting elsewhere. All payments have been refunded.

To mě moc nepotěšilo. Takže dneska jsem se znovu rozhlížel co koupit. Nejlepší mi přišel hostgator, kterému dělám vpravo nahoře reklamu. Teď mají navíc slevu 20%. V podstatě hledám jen místo kam plánuji nacpat novou divizi 100 MFA webů + jeden WP. Další hezkou volbou je hostmonster. Také by mi naprosto vyhovovali, navíc jsou o něco levnější než hostgator. Ještě si to budu muset promyslet. Třeba to godaddy v následujících dnech rozchodí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Godaddy hosting mě nějak zlobí”

  1. Kvůli koupi několika domén, jsem si musel (noflame) založit konto u Godaddy a něco tak pomalého jako jejich rozhraní jsme neviděl. Že by měli výkonostní problémy?

  2. Ja som si objednal hosting od central hostu. Zatial vpohode.Hosting na dva roky na 10 domen ma vysiel cca 9 EUR. co je 2 koruny/mesiac na domenu.Na MFA super.

  3. Jak plánuješ nacpat těch 100 webů např. na Hostgator? Hodláš brát pro každé MFA nový hosting a nebo si od nich vezmeš nějaký multihosting nebo virtual server?
    A kolik si myslíš, že je pro Google snesitelné mít webů na 1 IP (serveru)? Nepřijde ti že 100 na jednom stroji je až moc, když jde o MFA?

  4. Luky: no původní další plán počítá na jednom multidomain hostingu 500 až 1000 MFA. A jestli to bude na 1 IP hodně to asi ano. Jelikož se jedná v podstatě o statické stránky, kde je PHP jen na prolinkování tak se o zátěž nebojím.

Comments are closed.