Alexa rank také rozmrzl

Tak se to konečně hnulo. Už jsem měl strach, že to alexa zabalila. Dříve pravidelné aktualizace přerušila víc než měsíční přestávka. Tento rank je snad nejsledovanější všemi domainery. Může poukázat na kvalitní doménu, ale také znamenat celkem slušné vyhozené peníze. Osobně jsem tomu moc nepřišel na chuť. Jednu dobu jsem nakupoval domény podle alexa ranku, ale tak tak si vydělali na náklady. Nakonec jsem většinu nechal expirovat, protože s odměnamy za parking to šlo z kopce. Nechal jsem si jen ty nejlepší kousky. V současnosti spíš než hledat domény s návštěvností hledám domény s ranky, nebo prostě takové, které v budoucnu budou mít kodnotu (kvalitní keyword + nekvalitní TLD). Návštěvnost se snažím na doménách spíše vytvářet než hledat. Obdivuju lidi, kteří projdou statistiky, chvilku zapřemýšlí a rozhodnou se koupit doménu třeba za 500USD a dokáže se jim investice v rozumném čase vrátit (do pár měsíců).


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Alexa rank také rozmrzl”

  1. jo, jo presne rank pod 10 mega se uz vetsinou da brat, ze domena neco vydela…ale taky se najdou vyjimky obema smery….

  2. Nekdy muze clovek odzkouset uplne cokoliv a domena i pres to, ze ma trafik tak je hlucha…ale nastesti takovych moc neni a kdyz tak je pretahnu na DS a tam si vydela aspon na reg fee…a stim tunenim typo je to presne tak, se snazim aby mela co mozna stejny desing jak original…

  3. stork, kde nakupuješ gen. typo.Či to máš len handregy?

  4. 40 – 60 hand reg – expired
    hand reg je total vyzran chlapikama z Belgium Domains LLC Privac a dalsima mega tygrama

    expired je zase super, ze clovek krasne dohleda historii domeny a od toho se odvine jeji bonita, ale zas je na dobre kousky sileny zastup hladovych domenaru, kteri sroubuji cenu do vrtule….

Comments are closed.