Dragova nová hračka Scia

Nedávno jsem tu v článku zmínil jeden můj projekt MFA factory (generátor stránek). Bohužel s přechodem na friendly seo URL pomocí .htaccess jen doplním do souboru nadpisy a texty stránek a není potřeba generovat X stránek, takže jsem vývoj pozastavil, teda až na jednu část. Jedná se o skript, který urychlí registraci do vyhledávačů. Princip celého skriptu je pouze v tom, že jednou zadáte informace o webu, který chcete registrovat a pak už jen v iframe otvíráte jeden katalog za druhým a mačkáte tlačítko na překopírování všech údajů do registračního formuláře. Samozřejmě je nutný zásah člověka na přepsání kódu z obrázku. Chvilku mi trvalo, než jsem přišel na to jak obejít zabezpečení prohlížeče a katalogů. Konečně mám “funkční” alfa verzi. No upřimně vždy se to nepodaří a občas je nutné něco nasubmitovat třeba na 3x, ale důležité je že to jde.

Celý projekt jsem pojmenoval Scia, podle postavy stínové dračice z mé online hry Land of Ice.

Jelikož jsem se s jedním člověkem vsadil, že něco takového lze udělat. Musel jsem natočit videozáznam funkční verze a dát to na youtube. Tohle je upravená, sestříhaná a ozvučená verze pro vaše pobavení. Moc se mi nesmějte. Čeština není mým kamarádem ani v kódování. Navíc při natáčení se musely zrovna objevovat bezpečnostní kódy I vs l, které vypadají podobně a já se vždy netrefil :)

Bohužel kvalita videa není moc slavná (nějak se to převodem na youtube pokazilo), ale alespoň si uděláte obrázek jak to funguje.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

11 Replies to “Dragova nová hračka Scia”

  1. Zatím to moc nefunguje. Schválně jsou vystrihnuté pokusy, kdy se něco nepovedlo. Chce to ještě hodně hodin na dodělání a pak debugování.

  2. Ve vyladene verzi bych tuhle hracku taky koupil, vypada to dost dobře. Dobrá práce :)

  3. Heh zaujimave, ale vidiet ze to ma este kopec much. KEd uz tak velmi robis taketo “udelatka” co tak skusit dorobit este aj “opisanie” captchy? Myslim, ze dnes sa uz aj to da celkom slusne spravit.

  4. to je super:) Jedine co potrebujes je katalogy:) ale submiter je fajnovy. At zije javascript ;)

  5. Jak psal Tom@S tak takovýchto prográmků je hodně a nemusíte nic otevírat v iframu, což je podle mě trochu nepraktické…

  6. A samozřejmě největší problém bude u zařazování katalogů do kategorií. A hlavně u katalogů, kde si musíš katalog nalistovat přes x stránek(není mižnost select boxu).

  7. marty> jenze nektere neumi autocaptchu, takze to vyjde skoro nastejno.

  8. Scia umí akorát vyplňovat formuláře. Ale to rozluštění kódů je taky výzva :)

Comments are closed.