Drago Hacked

Tak můj imunitní firewall to nevydržel. Hacknul mě něnjaký virus. Celkový provoz mého systému byl značně omezen. Odmítl jsem nečinně ležet v posteli a rozhodl se, že do boje nasadím bylinky. Zatím úspěšně zabírají. Už jsem vypil půlku láhve bechera a cítím se lépe. Dokonce mám i lepší náladu než včera. Udělal jsem 3 MFA weby, odpověděl pár lidem na dotazy a dokonce jsem otevřel i soubor s účetnictvím, ale ten pak zase zavřel. V současné době přemýšlím co budu dál dělat. Na pozadí musím dokončit nějaké scanování a pak by jsme rád prošel domény v closeoutu na TDNAM.com, jestli tam nebude nějaký hezký kousek. Hmm uvidím ale jak to bude s mím zdravím. Ještě by jsem měl dopřát tělu nějaké bylinky. Možná by jsem pak mohl naprogramovat něco zábavného. Ty MFA jsou takové strašně vážné. Chtělo by to zas něco zábavného co by člověka pobavilo. No nic jdu pokračovat v léčbě a pročítání zahraničních fór a blogů všichni jsou teď nějak nadšený z toho google parkingu. Tak jdu kouknout co se děje a nějaké reakce. Mimochodem slyšel jsem, že přepočet google page ranku bude den po štedrém dnu. Prý kdo ani na okamžik neporušil pravidla google adsense a byl hodný na návštěvníky tak dostane o 1 větší rank :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Drago Hacked”

  1. OT: Mate pro kazdy MFA web jeden ucet Adsense, nebo pro vsechny jeden spolecny?

  2. Víc než jeden účet mít nemůžeš. Pokud jsi místo účet myslel kód tak ano dá se použít jeden kód adsense na více stránek nebo i domén.

  3. Diky, ja mam adsense jen na jedne domene. Ve statistikach se pak da rozlisit, ktera domena kolik vydelava?

  4. Ne nerozdělí, to si musíš nastavit v kanálech podle url.

  5. Brzo to vylez, i kdyz domainerovy a webdeveloperovy nemoc moc nebrani v praci co?:) spis naopak bych rekl…
    Jinak cekam zvednuti ranku o vice nez jeden mam spousty novych projektu a nerad bych skoncil u kazdeho na PR 1:) , to je pouze vtip:)

Comments are closed.