Na co ti skřítci jen zapoměli…

SkritciTeď jsem měl nějakou prácičku na scanovacích skriptech, takže jsem se nevěnoval své MFA farmičce. I přes některé problémy se daří plnit plán na 100%. Není problém design, není problém text, není problém reklama ale podobně jako u Spoďárovích skřítků mi nějak uniká fáze 2.

Takže jsem se rozhodl trochu spomalit a analyzovat kde je chyba nebo v čem je problém. Co se týká nových MFA na předtím nezaregistrovaných doménách ty jsou zaseknuté na tom, že nemají návštěvnost. S čímž se počítalo. Podle předpokladu potrvá 3 měsíce než se zaběhnou a než bude vybudovaná dostatečná internetová struktura k tomu, aby se dokázali prosadit oproti konkurenci. Tady plán se neseká. Naopak domény, které mají návštěvnost a jsou tedy považované za finální produkt plán neplní podle předpokladu. Tady bude muset nastat analýza toho co je na stránce špatně. Zřejmě pár měsíců parkování nedělalo doménám dobře a nebudí zorvna důvěryhodnost u google. Zatím skončila jedna doména v sandboxu. Druhá je v pohodě a nasadil jsem na ní backlinks.com.

Takže pro MFA je důležitá internetová struktura, zaběhnutých a dobře rankovaných webů. Bez nich se prosazuje dost špatně. Co se týká České Republiky tak prakticky všechno je postavené na seznamu jenomže ten se teď zmítá v chaosu, který nejvíce vyhovuje starým doménám (proto jsem také v rozporu s plánem začal developovat pár domén, které už nějaký ten pátek mám). Pak tu máme google, ale na ten je potřeba právě ta efektivní infrastruktura. Problém je, že pokud jí použijete až moc aktivně. Třeba uděláte 100 odkazů během pár dnů, asi skončíte v sandboxu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Na co ti skřítci jen zapoměli…”

  1. aby bolo mfa uspesne musi byt bud dobra typo domena alebo to musi byt domena lukrativneho zamerania, na inych robit mfa nema ani zmysel. Pre vysoke ctr potrebujes navstevnost ked ti na mfa pride 30 ludi/den klidne ti mozno jeden a na webe o mobiloch to znamena tak 10 centov, imho strata casu

  2. ty me davas s tema skritkama .. porad na ne musim myslet :))
    Jinak nebylo by efektivnejsi tohle cele usili namirit smerem k normalnimu webu s nejakym kvalitnim obsahem?

  3. Taky jsme o tom přemýšlel. Ale teď budou Vánoce takže nechci rozjíždět nic velkého.

Comments are closed.