Test eTarget skončil neúspěchem

Zde na 404m.com zkouším všechno možné. Zvláště jsem si oblíbil dávání kontextové reklamy na stránku s jednotlivími posty. Krásně to ukáže jak dokáže, který systém vygenerovat relevantní reklamu, zvláště u některých postů, kde jsou v tabulce expirované keywordy nebo cenné domény je hezké sledovat na co zrovna letí reklama.

Zkoušel jsem adsense, adfox a samozřejmě mi do seznamu chybí už jen eTarget. Registrace byla jednoduchá, snad nejlehčí ze všech systémů. Vytvoření reklamy a vše k tomu potřebné šlo naprosto bezproblémové. Věděl jsem, že je nutné si o kontextovou reklamu požádat, ale nejdřív jsme si to chtěl odzkoušet co se bude hlavně teď před Vánoci zobrazovat. Po pár dnech jsem si zažádal o zapnutí kontextové reklamy. Další pracovní den (žádal jsem tušim v sobotu, odpověď přišla v pondělí) už vše bylo zapnuté. Reklama byla čiště o hostingu. Hmm co také čekat na stránkách o doménách :)

No tak jsem čekal na zázračné kliky, které by překonali legendární 0,01 USD kliki na adsense. Čekání bylo ale nějaké zdlouhavé. Říkám si, že je to asi tím, že mi sem chodí samí odborníci, kteří reklamu už z profesionálním odstupem na reklamy prostě neklikají. Jenomže utekly skoro dva týdny a při 5489 impresích ani klik. To už je trochu podezřelé. Přemýšlel jsem o dalších testech, ale v současné době kromě jedné velice velké výzvy dělám i na spoustě MFAčkách, takže jsem eTarget dal k ledu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Test eTarget skončil neúspěchem”

  1. ano i ja zkousel etarget a skoro zadne prokliky, nedoporucuji

  2. etarget nebrat. přes 14.000 zobrazeni a 1 klik za 0,5Kč. to raději adsense, pokud to obsah vašich stránek dovoluje…

Comments are closed.