Jak mi directo už přesluhuje

Není to tak dávno co jsem se rozepsal o systému directo.cz. Byl jsem celkem spokojený protože se mi daří prodávat reklamu v klidu a bez stresu z papírování, či kontrolování různých údajů.

Jenomže teď se objevil poměrně závažný problém. Reklamy co mám na stránce už přesluhují nějaký ten den a měl by je systém automaticky odstranit. Mám tu reklamy objednané na jeden měsíc z 28.9 a už je 1.11. To mi na 30 dní nepřipadá. Není to však jen problém u 404m.com. Mám i reklamy na jiných stránkách a tam je to samé. Například na gorillaz.cz. měla skončit včera. Ovšem tam mi to zas tak moc nevadí, je prodáno 4/5 kousků, takže lepší než když se tam nic nezobrazuje. Ovšem mohlo by to vadit ostatním inzerentům, kterým přesluhující reklama kazí clik rate.

Na podporu jsem psal, aby jsem se dozvěděl kde je chyba. Ujistili mě, že se to do pár dní zpraví. Doba reklamy je nastavená na 32 dní kvůli výpadku. Možná by stálo za úvahu zobrazovat u každé prodané reklamy nejen začátek ale i konec.

No uvidíme jak to pujde dál. Přeci jen jeden z důvodů proč používám directo je aby jsem se o tohle všechno nemusel starat ručně sám. Co vy jak jste zatím spokojeni se službou directo?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Jak mi directo už přesluhuje”

  1. Ahoj Drago – přes víkend by se to mělo všem upravit. Ten nápad se zobrazováním data ukončení je dobrý – díky za něj, zaimplementujeme ho tam. Omlouvám se, za problémy, pořád systém vlastně testujeme a teprve teď měly skončit první reklamy. Pokud bude mít ještě někdo další problém s přesluhováním dejte vědět na e-mail podpora@directo.sk.

  2. Taky mě to zarazilo, mám reklamu z 30.9. a ještě nezmizela…

    Jinak jsem s Directem spokojen maximálně, celkem rychle jsem prodal na svém blogu všechny tři sloty a je to mnohem výhodnější než AdSense (pro mě) ;).

  3. Já jsem taky spokojen. Prodal jsem všechny sloty, takže žádný problém. A ještě k tomu vím, kdo za tím stojí, takže kdyby něco můžu se obrátit na Vembla a ten mi ihned odpoví (už vyzkoušeno).

  4. All: Nejde o to, že bych na to měl méně času. Jde spíš o to, že je potřeba doladit celý systém a pořád se ním seznamuji a odchytávám větší či menší mouchy. Tenhle problém vznikl proto, že vůbec poprvé měly skončit reklamy. Mám na to zatím externího programátora, ale zřejmě si vyberu ještě jednoho kdo by se mi staral o správu, protože já bohužel programovat neumím. Pokud jde o to, že někomu se reklama prodá a někomu ne, tak to bohužel je – problém může být třeba v návštěvnosti nebo v ceně nebo prostě lidé ještě Váš web neobjevili. Zatím nechci začínat s masivní propagací, dokud to nebude všechno vychytané a nepošlape to tak jak má. Všem se omlouvám za problémy, řešíme to, ale programátor je celý víkend pryč, takže to udělá až zítra. Partnerům, kteří reklamu přetáhli rozdíl uhradím buď tak, že jim dáme poměrnou část provize navíc nebo tak, že jim připíšeme příslušnou částku na Directo účet, abyste si za ní mohli koupit reklamu na Vaše projekty. Prosím ještě o malé strpení. Do týdne už by měl být celý systém kompletně zkontrolovaný a pořádně odzkoušený.

  5. je chyba v scripte, vyplacanie sa nejak nestihlo otestovat, ale uz sa na tom robi

  6. Všem: Tak problém je už vyřešen a opraven. Omlouvám se všem.

Comments are closed.