Zveřejnení seznamu se protáhne

Pro všechny kdo mi píšou jak to vypadá se seznamem dseznam10: Protahuje se to z důvodu roizsahu. Nečekal jsem, že skenovaní bude tak dlouho trvat. Z celkem 821,655 slovních spojení, které lidé hledají na internetu už prošlo výběrem vhodných slov na otestování hledanosti 389,203, což je cca 43%. Tyto vybrané slova jsou pak testována na hledanost. Zatím statistiky ukazují na 11,886 rozšířené shody a 4,324 přesné shody. Odhaduju že v konečné verzi bude tak 2x tolik u obou položek. Rozsahem by pak měl seznam být daleko lepší než jeho předchozí verze. Odhad kdy bude dokončen teď nedokážu říct, skenování je poslední dobou pomalejší. Určitě ale dám ještě vědět.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Zveřejnení seznamu se protáhne”

  1. Mohl by jsi alespoň udělat přibližný odhad v řádech – dny/týdny/měsíce?

  2. Zajímalo by mě kdyby jsi se pak pochlubil principem jakým ty data získáváš atd. Nevím proč ale přijdou mi ty časy co píšeš opravdu dost zdlouhavé (i když je fakt že doma na obyč pc a netu to tak může být i při dobrém navrhu). :)

  3. Získat data není složité jen se musí obejít některé zabezpečení a to znamená většinou třeba nechat skript ve stavu sleep na pár sekund.

    Vím že se to už protahuje, ale celá tato procedura se musí udělat alespoň jedenkrát, až budu seznam aktualizovat tak už budu některé části jako je třeba typování vhodných slovních spojení vynechat.

  4. Můžu se zeptat, kdy předpokládáš zveřejnění seznamu? Díky za info pro všechny. Roman

Comments are closed.