Začal přepočet google page ranku

Dneska koukám na statistiky webů a něco mi nesedí. Jako by se to všechno nějak špatně zobrazovalo. Dragův faktor ohodnocení webu není shodný? Asi jsem se špatně vyspal. No ještě jednou to projdu, třeba se někde změnili proměnné. Začínám seřadit podle google PR. A hele přepočet. Trochu podivné, čekal jsem ho tak za 2 – 4 týdny. To si pospíšil. Tak si to pěkně seřádím. Nedělal jsem žádný linkbuilding, takže ani nějaké extra výsledky nečekám. 404m.com má stále GPR 4. To se mi ulevilo. Anglické weby jdou dolů. Moje onlinovka landofice.com zůstala na GPR 3. Ach můj simulátor chlastání jakseozrat.info padnul na 0 z 2ky. Google nemá asi rád alkohol. Možná je to protože, vstup do simulátoru je od 18 let a google má jen 10. Nějaké nepoužívané weby nárůst o 1. A moje band microsites codered.cz, morandi.cz a gorillaz.cz si polepšili na celé GPR 1. To potěší.

Takže to nechám chvilku uležet, je možné že se to ještě trochu pohne. No v každém příapdě se začnímám rozkukávat po expirovaných doménách, kterým zůstal google rank :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Začal přepočet google page ranku”

  1. Vtipek s google age je super. Jestlipak zacne googlebot odmitat navstevovat pornoweby… :)

    A dej si prosim tu kontrolni otazku NAD submit button, dycky na ni zapomenu…

  2. Oproti minulemu prepoctu kde slo vetsina spise dolu tak ted zase sla vetsina nahoru. A PR4 je skoro u vsech webu kde se drive drzela dlouho 3.

  3. PR4 je už nič.

    Google možno dostal k narodenimám nového výkonného robota na prepočet :-D

  4. pro jistotu mi na foru padnul GPR z 0 na -1 :-D doufam, ze je to jen diky probihajicimu prepoctu a ze se to zvedne aspon znovu na tu 0 :-)

  5. No pokud ti padne na -2 tak být tebou začnu prodávat antiodkazy. Konkurance určitě koupí :D

  6. I když mě většina webů skočila z 0 na 3 až 4, tak to byly weby které pro mě většinou nemají žádnou finanční ani obsahovou hodnotu, naopak weby které jsou po obsahové stránce velmi kvalitní, zůstali tak jak jsou, popř. se zlepšili max. o +1, to jen vypovídá o tom, jak je hodnota pageranku přeceňována…

Comments are closed.