Dynadot.com bude zdražovat

Dneska mi dorazil mail od jednoho dynadotu:

We want to let you know that the central registry for COM and NET domains will raise prices for COM and NET starting on October 1, 2008. Due to this price increase, we will be raising our COM and NET prices from $8.99 to $9.25. To save money, you may want to renew your COM and NET domains before October 1st to take advantage of our current prices before they go up.

This price increase will affect all COM and NET registrations, renewals, and domain transfers. Any orders submitted and paid before October 1, 2008 will not be affected by this price increase.

Nárůst cen .com a .net se očekává u všech registrátorů. Dynadot je ale prní kdo o tom informoval v oficiálním emailu. Důvodem zdražení je zvýšení cen .com a .net domén pro registrátory. ICANN se odvolává na klesající hodnotu dolaru. Hodně domainerů si myslí, že zdražení je v důsledku zavedení novým TLD. Rozjezd tohoto projektu prý bude velice nákladný.

Více o soukromích TLD můžete dozvědět v článku Ohrozí domaining nová záplava TLD?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Dynadot.com bude zdražovat”

  1. Enom, Fabulous a dalsi uz o tom informovali pred delsi dobou.

    Zdrazeni neni v dusledku dolaru ani novych TLDs. Je na zaklade dohody, kterou ma VeriSign. Bylo to taky vloni a bude se to opakovat jeste asi dvakrat… Nedela to ICANN, ale Verisign (ktery to oznamil uz v breznu), ktery dostane z kazde domeny $6.86. Oduvodnuje to naklady na infrastrukturu, ale to je blbost…

  2. Tracy mě upozornil na pár nedostatků, které tam mám a budu to muset vyřešit. Takže aby jsem nebyl za vola tak jsem článek stáhnul a až to opravím, tak vydám nový.

  3. Drago jak je to u Dynadotu s vracením poplatků? Do kolika dnů vrátí peníze za delete domény? Předpokládám že prachy vrátí na account, je pak možnost si je pak poslat na PayPal? Dík

  4. Čas na smazaní by měl být 5 dnů, ale většinou máš do 3 dnů jasno :)
    Peníze se nevrací zůstanou ti jako credit u nich.

Comments are closed.