Prázdninová nuda

Nějak není co dělat. Dokonce se mi nechce ani nic psát. Přemýšlel jsem, že by jsem mohl zkusit prodat pár domén, ale nakonec jsem se rozhodl to odložit na začátek příštího měsíce. Ještě nevím co by jsem tak mohl vybrat. Mám tu pár kousků, které by stáli za úvahu. Zanedlouho bude expirovat pár domén co se mi nepodařilo prodat. Ještě sem hodím jejich seznam, takže kdo bude chtít si je bude moct pak koupit v aukci na TDNAM, kam určitě pujdou, popřípadě počkat na jejich smazání.

Dneska opravdu není moc věcí na kterých by se mi chtělo dělat, ačkoliv se mi nějaké začínají kupit, popřípadě jsem si řekl, že by jsem na nich mohl začít dělat. No pokud už jste dočetli až sem tak za vaší oddanost sem hodím pár linků, které stojí za to si přečíst. Všechny jsou z webtrhu.

Jako téma dne jsem vybral Ahydův klik za 1200Kč. Kdo mu chcete poblahopřát můžete zde:

http://webtrh.cz/12375-lol-click-1200?p=89976#post89976

Další je jedna aukce webového designu, která skončila v odpadu. No koukněte se pokud se chcete pobavit. Autorovi designu přeju do budoucna více nápaditosti, přeci jen nějak se začít musí.

http://webtrh.cz/12311-aukce-design-hotelu

Toto téma je už poněkud starší, ale i přesto stojí za shlédnutí. AlesiBoss našel trochu konspiračně laděné video o tom jak se dají “dělat” peníze. Doporučuju komplet shlédnout.

http://webtrh.cz/11694-funguje-soucasna-svetova-ekonomika

Pokud se taky nudíte můžete hodit váš odkaz na nějaké zajímavé téma na webtrhu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Prázdninová nuda”

Comments are closed.