Nechte si ohodnotit stránky

Na internetu existuje nespočet systému, které dokáží ohodnotit jak stránky tak i doménu. Většina z nich jsou nepoužitelné automaty, ale některé jsou zajímavé. Občas se totiž dozvíte z automatické analýzy zajímavé informace. Projděme si postupně nejzajímavější automatické roboty.

Estibot.com – Automaticky dokáže detektovat keyword v doméně. Zobrazí i zdali jsou volné alternativní tld k doméně. Cenu pak vypočítá i vzhledem k předpokládané návštěvnosti. Doménu 404m.com ohodnotil na 890 USD a včetně stránek na 1200 USD. Jako jeden z mála robotů dokáže vypočítávat hodnotu domény pro různé LLLL paterny.

Yourwebsitevalue.com – Na základě počtu odkazů, ranků a předpokládané návštěvnosti udělá analýzu stránek a ohodnotí je. Například 404m.com ohodnotil na 54 USD.

Cwire.org – Analyzuje stránky a vyhodí seznam možnách výdělků. Ke každému přidá i potenciální zisk. Je zajímavé, že 404m.com přiřadil GPR na 0.01. Peněžní hodnota je 229 USD.

Smartpagerank.com – Tento nástroj používám často. Dokáže o stránce zjistit velké množství informací během velmi krátké doby. Zároveň nalinkuje i archive a alexu. Ulehčí to pak hledání. Zároveň má automatické ohodnocení stránek. 404m.com by stálo 60 USD


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Nechte si ohodnotit stránky”

  1. Hmm, tých 890 USD za doménu je asi dosť prestrelená suma, však? :) Ale dík za zaujímavé typy.

  2. Nazdar prosimte rekni mi duvod proc ti ten Estibot.com ohodnotil tu domenu http://404m.com tak vysoko? vzdyt ciselnych LLLL.com domen je jeste plno ne?

  3. Já taktéž nechápu jak někdo může hodnotit ty domény pomocí robotů. Domena je subjektivní věc, jednomu se může zdát hezká druhému ne. Podle mě není možné prostě udělat algoritmus a tím to přepočítávat to je blbost.

Comments are closed.