Dostal jsem BAN na sedo

banned.jpgDneska koukám na emaily a zjistil jsem, že mi byl před odesláním výplaty zabanován účet. Jako důvod byl uveden nedůvěryhodný trafik. Musel jsem odepsat, protože zhruba setjnou částku jsem dostal minulý měsíc a nikomu to nevadilo. Jedinou změnu co jsem udělal, že po poklesnutí příjmů minulí týden, jsem se rozhodl domény na zkoušku přesunout na Namedrive. Bouhžel se moje nelojeálnost asi nevyplatila. Teď mám vše u ND a některé domény jsem přesměroval na posílení trafiku rozjetých projektů.

Nejhorší na tom je, že nevím co je špatně, absolutně netuším kde byla chyba. Nenapsali mi nic konkrétního prostě tesně před výplacením peněz udělali nějaký nádhoný průzkum (v emailu While our quality management team was doing a routine check…) a zrušili mi účet.

No v každé špatné zkušenosti třeba hledat něco dobrého. Je načase zamakat na systému, který urychlí dělání MFA webů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “Dostal jsem BAN na sedo”

  1. alebo skus nejaky iny parking. Nedavno som ich na blogu par rozobral a mne sa dost pozdava imodo pretoze to nie je klasicke parkovanie alebo bodis kde je 100%. Neskusis :)

  2. Problém je, že většian trafiku pochází je cz a kliky třeba na ND jsou v průměru 0.01, prostě o to nikdo nestojí. Budu se muset zaměřit na dělaní MFA, jen to musím njak rozvrhnout jak.

  3. Na tohle jsem si dával pozor. Navíc jsem u českých domén převážně nastavoval česká slova.

  4. Hoj,verim ze te ze Seda asi pekne nakrkli, neboj bude se ti darit nekde jinde….kdysi jsi psal o domene hotel-praha.cz nebo tak nejak se jmenovala a ta mela brutalni trafik na takove jmeno…neni zakopan pes zde?

  5. To spíš někde jinde, u jedné domény co u nich mám už snad půl roku, dostal jsem na ní ban u ND, napsali, že se jim nelibí její trafik tak sem to hodil k sedo a tam nikomu nevadila. Prostě mi zabavili peníze a ende. Nenapsali žádné vysvětlení ani na email neodpověděli.

    Kvůli mě udělají trafic audit domén a ni mi ho nepošlou :D

  6. Jo vlastne i o tehle domene jsi psal, jsem si nevzpomel. Budto je to takhle nebo te nekdo z ,,lasky,, potopil mega klikanim…ale ze ti sekli ucet kvuli 1 domene a jeste ti nerekli ani tuk, tak to je nater…

  7. kdyz resis MFA: rssportal.cz nebo timcoatesbooks.com. Podobne stranky jen mala zmena CSS a klicovych slov.
    Akorat je to asi nejaky standartni skript, pac obe domeny hostuji uplne nekde jinde …

  8. Super mám odpověď

    Dear Mr. Sarkozi,

    Unfortunately, this classification of your doamins was not made by sedo but our advertising partners.
    We are sorry not being able to give you detailed information about the reasons as we do not know them as well.

    With kind regards

    Sascha Ringling

  9. no tak to ti tipnul google, s tim nic neudelas…jeste se to samozrejme da resit tim, ze ten traffic redirectnes na jinou domenu ale kdyz na to sedo prijde, tak je naseres jeste vic.

  10. Všechno jsem přesunul na namedrive a tam to vypadá bez problému.

  11. Aj mne zabanovali jednu domenu, mne to vyzeralo skor tak, ze zaparkovane domeny s vysokym trafficom dostanu ban.. Pripadne take co cez vikend tam chodi o 30% ludi menej..
    Ale ucet mi nezabanovali, tam mam dost dalsich domen..

  12. Co sa tyka namedrive, tak asi 2 dni po tom ako som stranku presunul na namedrive, dostala ban od googlu, tak stratila asi 90% trafic.. :(

Comments are closed.